Vysvetlenie pojmov
V tejto sekcii nášho magazínu Vám vysvetlíme všetky potrebné pojmy, aby ste si vybrali ten správny produkt na ScitecPro.sk.
Čo je to červená fermentovaná ryža
- Uverejnil: ScitecPro.sk
- Zverejnené dňa: 25.09.2022
- Prečítané: 7069
Červená fermentovaná ryža sa pripravuje fermentáciou obyčajnej ryže (Oryza sativa) plesňou (Monascus purpureus). V tradičnej medicíne a ázijskej kuchyni sa používa už mnoho rokov. Červená kvasnicová ryža obsahuje monakolín K, ktorého chemická štruktúra patrí do triedy statínov a podieľa sa na metabolizme cholesterolu. Čítať viac Čo je to červená fermentovaná ryža
Čo je to Ashwagandha
- Uverejnil: ScitecPro.sk
- Zverejnené dňa: 09.04.2022
- Prečítané: 3030
Znižuje cholesterol, a to vďaka svojej nízkej hustote lipoproteínov (LDL). Pozitívne výsledky priniesli aj výskumy, v ktorých táto rastlinka preukázala, že aktívne podporuje rast svalovej hmoty a zároveň pomáha pri zotavení svalov, napríklad po zranení. Čítať viac Čo je to Ashwagandha
Čo je to Glukomanán
- Uverejnil: ScitecPro.sk
- Zverejnené dňa: 09.04.2022
- Prečítané: 3152
Výživový doplnok Glucomannan prispieva k znižovaniu hmotnosti a k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Čítať viac Čo je to Glukomanán
Čo je to hroznový jadierok
- Uverejnil: ScitecPro.sk
- Zverejnené dňa: 09.04.2022
- Prečítané: 2847
Priaznivé účinky hroznových jadierok na naše zdravie sa aj medzi superpotravinami považujú za vysoko účinné. Napomáhajú prevencii a liečbe mnohých ochorení, najefektívnejší spôsob ako ich užívať je vo forme prášku. Čítať viac Čo je to hroznový jadierok
Čo je to Kyselina fosfatidová
- Uverejnil: ScitecPro.sk
- Zverejnené dňa: 09.04.2022
- Prečítané: 2594
Kyselina fosfatidová (kyselina fosfatidová, skratka PA) je bežný fosfolipid a je tiež súčasťou bunkovej membrány. Kyselina fosfatidová je najjednoduchší glycerofosfolipid na báze diacyl dao. Čítať viac Čo je to Kyselina fosfatidová